Virtuaalivieraile Serenassa >

Risteilyn alkajaisiksi nostetaan M/S Serenan valoisassa salongissa tervetuliaismalja!

Alus on rekisteröity 45 matkustajalle ja salongissa ruokailee mukavasti yhdellä kertaa 25 aterioijaa. Pituudeltaan alus on 22,5 m ja leveydeltään 5,85 m sekä syvyydeltään 1,5 m. Aluksen nopeus on 9 km/h.

Isommalla joukolla Serenalla voi seilata muutaman tunnin tai vaikka koko päivän. Hyvin varustettu baari palvelee koko matkan ajan. 

Pienempi seurue voi myös yöpyä aluksen viidessä, viihtyisässä 2-hengen hytissä. Aluksella on kolme parivuoteellista huonetta ja huone, jossa on kaksi erillistä vuodetta, sekä upea sviitti. Jokaisesta huoneesta löytyy oma WC-tila, joita aluksella on kokonaan 8 kappaletta. Suihkutila on sviitissä ja saunaosastossa.

Aluksen saunaosastolta pulahdetaan virkistäytymään raikkaaseen järveen, vaikka kesken kesäisen risteilyn.

Aurinkokannelta voit vilkuttaa jokirannalla käveleville kaupunkilaisille tai tähystää järven ulapalla, josko saimaannorppa kurkistaisi aalloilta.

M/S Serena on suomalaista käsityötä. Alus on rakennettu Naantalissa 2003. Aluksen viimeistelty varustelu ja tyylikäs sisutus luovat tunnelman vailla vertaa. Hiottu puukäsityö ja upeat yksityiskohdat kruunaavat uniikin miljöön.

Ylellisissä tiloissa järjestyvät monenlaiset retriitit, palaverit ja kokoukset, tai vaikkapa rento illanvietto. Suunnan, ohjelman ja tarjoilun valitset sinä. 

Ota yhteyttä niin keskustellaan vaihtoehdoista! 

info@serenacruises.fi